×
Registration

Profile Informations

Login Datas

Or login with account

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Bruiningsapparatuur

Bruiningsapparatuur in diverse soorten

Het zonnepaleis is marktleider op het gebied van bruiningsapparatuur. Voor zowel thuis als professioneel gebruikt. Koop dan ook een zonnebank van een merk als Hapro. U koopt bij ons bijvoorbeeld een gezichtsbruiner en toebehoren voor een prettige zonnesessie. Ook voor een zonnebanklamp, uv beschermbril of zonnebank onderhoud hebben wij artikelen in ons assortiment. Daarnaast heeft Het Zonnepaleis voor elk budget een passende oplossing. Bekijk onze pagina met bruiningsapparatuur en bekijk onze collectie met zonnebanklampen, zonnecosmetica, snelbruiners en hogedruklampen? Kortom, voor al uw bruiningsapparatuur en de bijbehorende accessoires kunt u terecht bij Het Zonnepaleis.


Bruiningsapparatuur proffesioneel & Particulier

Zoekt u bruiningsapparatuur voor voor de beste prijs? Dan bent u bij Het Zonnepaleis op het juiste adres. Bij ons vindt o.a een gezichtsbruiners of een zonnebankhemel die inklapbaar is. Wij leveren hoofdzakelijk bruiningsapparatuur van het merk Hapro. In onze collectie met zonnebanken vind u infrarood modellen, inklapbare en staande zonnebanken. Heeft u plannen om uw eigen zonnestudio te openen? Het Zonnepaleis kan u helpen bij het inrichten van een zonnestudio, met de bijbehorende zonnebanken en zonnehemels van het topmerkt Hapro Luxura. In onze showroom of outlet in Lunteren staan diverse modellen tentoongesteld voor profesioneel gebruik. Maar ook voor bruiningsapparatuur voor thuisgebruik hebben wij een zorgvuldige collectie samengesteld. Denk hierbij aan inklapbare, invouwbare, mobiele of verrijdbare bruiningsapparatuur voor thuis. Plaats een zonnehemel of zonnebank op uw zolder, garage, schuur of kamer voor een relaxte zonnesessie. Zo wordt onze bruiningsapparatuur van Hapro geleverd met een standaard farbrieksgaratie van één jaar op de collectie met professionele zonneapparatuur en maarliefst drie jaar op de collactie met bruiningsapparatuur voor thuisgebruik. Ook voor zonnebank accessoires kunt u bij ons terecht! Zo verkopen wij zonnebanklampen, zonnecosmetica en uv brilletjes. Daarnaast verkopen wij diverse zonnebank onderdelen voor onze collectie met bruiningsapparatuur. Bent u nieuwsgierig naar het assortiment van Het Zonnepaleis of wilt u meer weten over de prijzen en bezorgkosten? Bekijk alle zonneproducten in onze webshop en ontdek een breed scala aan bruiningsapparatuur. Daarnaast kunt u onze collectie met bruiningsapparatuur ook komen bekijken in onze fysieke winkel of outlet in Lunteren. Voor vragen betreft onze bruningsapparatuur kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerker kunnen u alle mogelijkheden voorleggen betreft het kopen, bestellen, bezorgen of aanschaffen van bruiningsapparatuur voor particulier of professioneel gebruik! Haal de zon in huis met een hoogtezon, zonnehemel, zonnecabine, snelbruiner of turbobruiner van een zonnebank specialist als Het Zonnepaleis.

Assortiment met bruiningsapparatuur

In ons assortiment vindt u bruiningsapparatuur in verschillende modellen. Hapro is marktleider op het gebied van staande en liggende zonnebanken voor thuis of proffesioneel gebruik. Door de hoogstaande kwaliteit van deze zonnebanken, wordt deze bruiningsapparatuur vaak toegepast in zonnestudio's of zonnebank winkels! Bent u opzoek naar een goedkope zonnebank met digitale timer of wilt u de beste prijs betalen voor een zonnehemel met gezichtsbruiner, dat slaagt u direct bij Het Zonnepaleis. Zoekt u gericht naar een inklapbare zonnehemel, mobiele zonnebank, verrijdbare snelbruiner, opvouwbare hoogtezon of een bruiningsbank met gezichtsbruiner, dan vindt u deze allemaal terug in onze pagina met bruiningsapparatuur. Wij zijn leverancier van de beste mobiele en inklapbare zonnehemels voor thuisgebruik. Zoekt u specifiek naar zonnebankbescherming als een lotion, zonnecreme, bruin zonder zon, snelbruiners of zonnebrandcreme dan vindt u deze terug in onze pagina met zonnecosmetica. Om u een compleet beeld te geven van onze bruiningsapparatuur en de bijbehorende accessoires hebben wij onderstaan een aantal artikelen op een rijtje gezet:

  • Hapro gezichtsbruiners
  • Infrarood zonnebank met 8 lampen
  • Mobiele bruiningapparatuur op wieltjes
  • Staande zonnecabine met gezichtsbruiner
  • Professionele snelbruiners met collageen lampen

Bruiningsapparatuur en toebehoren

Bent u specifiek opzoek naar bruiningsapparatuur voor thuis? Zoals eerder besproken verkoopt Het Zonnepaleis zonnehemels en zonnebanken is verschillende maten en modellen. Kies bijvoorbeeld voor een mobiele of inklapbare zonnehemel met handige transportwieltjes. Zodra u klaar bent met uw zonnesessie kunt u de zonnebank makkelijk verplaatsen naar een andere plek. Heeft u al gedacht aan zonnebank bescherming? Voordat u begint aan uw zonnesessie raden wij u aan zich goed te beschermen met een bronzer of een beschermende lotion. Naast onze pagina met bruiningsapparatuur kunt u bij ons ook terecht voor zonnebank producten als een zonnebank bruiner, goedkope zonnabankcreme, zonnebank bronzers en zonnebank artikelen van het bekende merk Australian Gold of Peau D'or. Bent u specifiek op zoek naar losse onderdelen voor uw bruiningsapparatuur dan kunt u ook terecht bij Het Zonnepaleis. Voor meer informatie betreft onze bruiningsapparatuur als een gezichtsbruiner, hoogtezon, zonnehemel of een turbobruiner kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Neem contact met ons op via telefoonnummer 0318-485029 of mailt u naar voor de mogelijkheden of prijzen van onze bruiningsapparatuur van Hapro.