×
Registration

Profile Informations

Login Datas

Or login with account

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Inbouw zwembaden

Zwembaden voor in uw tuin

Bent u op zoek naar een zwembad voor in uw tuin? Het Zonnepaleis heeft diverse zwembaden in verschillende maten en uitvoeringen. Met een buitenzwembad kunt u heerlijk genieten in uw eigen tuin. Bij ons kunt u terecht voor baden in verschillende materialen en soorten. Wij hebben ook diverse diverse aanbiedingen scherpe aanbiedingen. Hierdoor kunt u voor een scherpe prijs een opzetzwembad bij ons kopen. Wilt u inbouw zwembaden kopen met de beste korting dan kunt u ook bij ons terecht in onze outlet. Benieuwd naar de kosten? Kijk dan op onze pagina.

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Zwembaden in diverse maten

Bent u van plan om een zwembad voor bij u in de tuin te kopen? Het Zonnepaleis verkoopt buitenzwembaden in diverse maten en prijzen. Zo hebben wij rechthoekige, grote en kleine opbouw zwembaden welke bij u thuis in uw achtertuin geplaatst kunnen worden. Vaak hebben wij diverse aanbiedingen voor baden, hierdoor blijven de kosten laag en kunt u al goedkoop een zwembad kopen. Daarnaast hebben wij onze eigen outlet met scherpe prijzen. Onze zwembaden zijn van verschillende materialen waaronder polyester. Doordat wij opbouw zwembaden in verschillende afmetingen verkopen bent u bij ons altijd op het goede adres. Ook kunnen wij het buitenzwembad voor uw aanleggen, ingraven en plaatsen. Met een zwembad in uw eigen tuin kunt bij uw eigen huis optimaal genieten van alle wellness die het u te bieden heeft.

Zwembad benodigheden

Bij Het Zonnepaleis kunt u ook terecht voor diverse benodigheden voor uw buitenzwembad. Zoals verwarmingspompen en filters. Daarnaast kunt u bij ons ook producten voor onderhoud kopen. Zoals producten voor waterbehandeling waaronder zandfilters, skimmers, chloordrijvers, filterreinigers, water test pakketen, water test strips en chloortabletten. Daarnaast kunnen wij ook randstenen voor zwembaden leveren in de door u gewenste kleur. U kunt dus bij ons terecht voor het complete pakket aan benodigen. Daarnaast kunnen alle zwembaden ook door ons geplaats worden bij u thuis op de gewenste locatie.

  • Verwarmingspompen
  • Zwembaden accessoires
  • Zandfilters, chloordrijvers en tabletten
  • Waterbehandelingspakketen en onderhoud

Toepassingen en plaatsing zwembaden

De buitenzwembaden plaats Het Zonnepaleis bij u thuis in de tuin op de gewenste plaats. Wij kunnen deze baden compleet installeren, zodat u er daarna er optimaal van kunt genieten. Ook voor de service en onderhoud kunt u bij ons terecht. Mocht u vragen hebben over de diverse toepassingen en mogelijkheden over bijvoorbeeld plaatsing en onderhoud van onze opzetzwembaden dan denken wij graag met u mee en helpen wij u graag verder met deskundig advies. Neem dan contact op via Tel. 0318-485029 of mail naar sales@zonnepaleis.nl.