×
Registration

Profile Informations

Login Datas

Or login with account

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Levertijd & Verzendkosten

Bezorgen:

Voor het verzendklaar maken, controleren, transporteren en bezorgen van uw bestelling rekenen wij verzendkosten.

Voor bestellingen onder de € 150,00 rekenen we in Nederland & Belgie € 9,95 euro verzendkosten.

Bij het bezorgen van bestellingen met een gewicht van meer dan 30 Kg of afwijkende maten maken wij gebruik van koeriersdiensten en daardoor kunnen de verzendkosten afwijken.

Zonnebanklampen hebben afwijkende leveringskosten. In verband met het risico op breuken raden wij ook aan deze op te halen of door onze monteurs te laten installeren.

Kleinere producten - Pakketdienst

Wanneer u een van deze producten (chloortabletten, filters, accessoires, cosmetica, trapjes en afdekhoezen) bestelt en wanneer dit uit voorraad leverbaar is, kunnen wij dit binnen 5 a 6 werkdagen bij u thuis afleveren. Deze manier van afleveren besteden wij uit aan een betrouwbare pakketdienst, PostNL. Wij zullen u altijd van te voren berichten wanneer uw bestelling geleverd gaat worden.

Infraroodsauna's, spa's & zwembaden – Het Zonnepaleis bezorgservice

Wanneer u bijvoolbeeld een fitnesstoestel of spa bestelt, dan bezorgen wij het product met eigen transport naar opgegeven adres. De normale levertijd bedraagt circa 1 à 2 weken en zullen altijd telefonisch of per email een bezorgafspraak met u maken. Heeft u behoefte om uw fitnesstoestel of een spa eerder te ontvangen, dan is dat bijna altijd mogelijk. Wij kunnen uw bestelling als spoedlevering naar uw adres verzenden. Wanneer dit gewenst is, dan kunt u dit aangeven in het bestelformulier of door ons te bellen of te mailen. Het is ook mogelijk dat wij uw bestelling nog even in ons magazijn laten staan, ook dit kunt u aangeven tijdens het plaatsen van uw bestelling of per mail bevestigen. (Bij voorkeur ook de gewenste leverweek opgeven)

Afhalen:

Het is mogelijk om uw bestelling af te halen. Dit kan ten alle tijden bij onze vestiging in Lunteren waar ook ons distributiecentrum gevestigd. U kunt contact opnemen met Het Zonnepaleis via mail of telefoon, of het product aanwezig is. Over het algemeen zijn de kleinere producten zoals chloortabletten, filters, zonnebanklampen en cosmetica altijd aanwezig.

Het Zonnepaleis B.V : Edeseweg 40, 6741 CR Lunteren.

Telefoonnummer: 0318-485 029

E-mail: sales@zonnepaleis.nl