×
Registration

Profile Informations

Login Datas

Or login with account

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

"Het Zonnepaleis" uw partner om fit & gezond te blijven

Sinds 1981 is Het Zonnepaleis een begrip dat staat voor kwaliteit, service, eenvoud en specialist op het gebied van health & wellness producten. Eenvoud door speciale service, vriendelijk personeel en vooral veel productkennis. Zowel in onze ruime showroom, als op het internet zijn wij erg actief met de verkoop van ons grote assortiment van spa's ,zwemspa's, zwembaden, fitnessaparatuur, zonnebanken, sauna's, zuurstofgeneratoren en de bijbehorende accessoires. Samen met onze eigen transportdienst kunnen wij alle bestellingen in heel Nederland en België aan huis bezorgen. Onze technische dienst zorgt er voor dat alle apparatuur vakkundig bij u thuis of op de gewenste plaats geïnstalleerd wordt en indien gewenst zullen wij ook de service en het onderhoud voor u uitvoeren.

Naast een gezonde voeding is regelmatig gebruik van wellness producten een geweldig middel om fit, actief en gezond te blijven. De geneeskundige en therapeutische werking van onze producten is zelfs wetenschappelijk bewezen. Wij leveren dan ook veel apparatuur die belangrijk zijn voor een gezond lichaam. Zo zijn bijvoorbeeld al onze zonnebanken verkrijgbaar met speciale lampen die vitamine D3 vormen in uw lichaam. Daarnaast leveren wij een breed scala aan infraroodsauna's die de doorbloeding in uw lichaam bevorderen en uw spierfuncties optimaliseren. Kortom een gezond leven met behulp van het Zonnepaleis!

Producten & Accessoires op voorraad

Of het nou gaat om bijvoorbeeld zonnebanklampen, fitnesstoestellen, infraroodlampen, filters of jacuzzi accessoires, bij hetzonnepaleis.nl bent u aan het juiste adres. Onze grote winkel in Lunteren (bij Ede ) vormt samen met onze webshops hetzonnepaleis.nl, zonnepaleis.nl, spa-winkel.nl en infraroodsauna.nl een sterke basis. Wij leveren niet alleen snel en zorgvuldig, maar ook tegen lage prijzen en vaak direct uit voorraad. Kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies of bestel uw producten online!

U bent van harte welkom in onze showroom, wij helpen u graag met deskundig advies.