×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Zwembad chloor granulaat poeder - 5 kg

Product Code: CHL-5

Beschikbaarheid: Op voorraad

Zwembad chloor granulaat poeder - 5 kg

Schrijf de eerste review over dit product

€ 44,50
OF
Beschrijving

Beschrijving

Eur-o-Choc chloorgranulaat is een snel oplossend chloorpoeder dat stabiel en klakvrij is. Hierdoor is het uiterst geschikt voor een chloor shockbehandeling van het zwembad.

Aan de hand van dit chloor in poedervorm kan je het zwembad ontsmetten en vrij maken van algen en bacteriën. Onzuiverheden in het water worden dankzij dit chloor choc poeder vermeden.

Dit chloorgranulaat is enkel geschikt voor privé zwembaden.

Gebruik:

Vooraleer je het chloorgranulaat aan het zwembad toevoegt, dient de pH-waarde van je water op peil te zijn (tussen 7.2 en 7.6 pH). Voeg hiervoor indien nodig pH-min of pH-plus toe.

Los het chloorpoeder op in een emmer water vooraleer je het gelijkmatig verdeeld over het hele zwembad. In de verpakking vind je alvast een maatbeker van 40 gram terug. Open de verpakking bij voorkeur in openlucht terwijl je uit de wind staat.

Voor een shockbehandeling dien je 3 à 4 maatbekertjes chloorgranulaat toe te voegen per 10 m³ water. Voor een gewone onderhoudsbeurt hoef je slechts 1 maatbeker per 10 m³ toe te voegen. Idealiter voeg je dit na het zwemmen of ‘s avonds aan je zwembad toe.

Zorg ook dat je het water filtert nadat je het chloor hebt toegevoegd. Op die manier is de werking van het chloor in het zwembad effectiever.

Controleer regelmatig, best wekelijks, het chloorgehalte van je water. De ideale waarde ligt tussen 1 en 2 mg per liter water (> 1ppm en < 2 ppm). Gebruik voor je controle één van onze testkits.

Vooraleer je het zwembad gebruikt, controleer je beter steeds het chloorgehalte. Bij een chloorwaarde hoger dan 2 ppm zwem je beter niet. In dat geval wacht je beter tot de waarde gezakt is.

De doseringen van deze producten zijn afhankelijk van het gebruik en de temperatuur van het zwembad. Ook de weersomstandigheden en de ligging van het zwembad kunnen een invloed hebben op de waterkwaliteit. Respecteer de veiligheidsvoorschriften en bewaar het product buiten bereik van kinderen. 

Extra informatie

Extra informatie

MERK HET ZONNEPALEIS
INHOUD 5 KG
AANTAL 1 STUK
VERPAKKING EMMER
TOEPASSING WATERBEHANDELING
Beoordelen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten